Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Chef στην κουζίνα σας» στη Θεσσαλονίκη

Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 19:00 σε μια συνάντηση με τον Βαγγέλη Δρίσκα με αφορμή το βιβλίο του «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο».

 
Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης
Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310.256173
 
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
«Σε αυτό το βιβλίο θέλω να µοιραστώ µαζί σας τις µαγειρικές µου µνήµες. Tα αγαπηµένα µου πιάτα, συνταγές που ανακάλυψα µέσα από την έρευνα και τα ταξίδια µου σε όλο τον κόσµο, γεύσεις που µε µεγάλωσαν.
Με τα διαµαντάκια από την ελληνική κουζίνα, µε πρωτότυπες συνταγές για να µην είναι βαρετά τα λαχανικά, το ρύζι και τα όσπρια, µε ιδιαίτερες συνταγές για το κρέας στο κυριακάτικο τραπέζι, για ζύµες, σαλάτες και πιάτα της παρέας, αλλά και µε τις πιο αγαπηµένες λιχουδιές του street food παγκοσµίως, αυτό το βιβλίο θα σας εµπνεύσει, θα σας καθοδηγήσει, και, πάνω από όλα, θα σας ταξιδέψει µε τη γεύση.
Με περισσότερες από 380 ξεχωριστές, εγγυηµένες και κλασικές συνταγές του αύριο, το βιβλίο Chef στην κουζίνα σας θα σας βοηθήσει να µαγειρέψετε µε αυτοπεποίθηση τα πιο πετυχηµένα πιάτα, θα σας γνωρίσει νέες τεχνικές και υλικά, θα σας µυήσει στη µαγειρική µε έναν µοναδικό τρόπο. Καλώς ήρθατε στην κλασική µαγειρική του αύριο».
Βαγγέλης Δρίσκας