Κατηγορίες

Διάλεξε τον κόσμο του βιβλίου: το νέο βίντεο από τις Εκδόσεις Πατάκη!

Διάλεξε τον κόσμο του βιβλίου: το νέο βίντεο από τις Εκδόσεις Πατάκη!

Πολλές φορές η ζωή μοιάζει στάσιμη. Γίνεται ρουτίνα: δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Είναι όμως γεμάτη επιλογές. Και κάθε επιλογή μας είναι μια απόφαση που έχει τη δύναμη να επηρεάσει τη ζωή μας. Στο νέο βίντεο των Εκδόσεων Πατάκη στο πλαίσιο της καμπάνιας ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΟΣΜΟ παρακολουθούμε με χιουμοριστικό τρόπο τη ρουτίνα μιας νέας κοπέλας που έχει αφήσει την τεχνολογία να «υπνωτίσει» την καθημερινότητά της. Η διαρκής και ανεξέλεγκτη επίθεση εικόνων και βίντεο από το διαδίκτυο γεμίζουν τον εγκέφαλό μας με ανούσιες πληροφορίες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό, όμορφο και δημιουργικό.

Οι Εκδόσεις Πατάκη μάς υπενθυμίζουν ότι χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση «ύπνωσης» στην οποία βρισκόμαστε και να την πολεμήσουμε με κάθε μέσο. Στην περίπτωση της πρωταγωνίστριας του βίντεο, το «όπλο» είναι ένα βιβλίο.

Η αντίθεση των συναισθημάτων είναι έντονη: από τη σκοτεινή και επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα στη συνειδητή απόλαυση μιας ιστορίας που συμβολίζεται με χορευτικές κινήσεις και ζωντανά χρώματα. Η νέα κοπέλα παίρνει στα χέρια της το βιβλίο –και μαζί τη ζωή της– και μας παρασύρει σε έναν καλύτερο, πιο φωτεινό κόσμο που καλλιεργεί την ψυχή και το μυαλό.

«Διάλεξε κόσμο», λοιπόν, από τις Εκδόσεις Πατάκη. Ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα Κλάδη (Κρατική Σχολή Χορού), σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Κρις (συγγραφέας-εικονογράφος παιδικών βιβλίων, Creative Director στις Εκδόσεις Πατάκη). H μουσική είναι των Secret Nation με τίτλο “World I wanted”.

Δείτε το βίντεο και διαδώστε το!  https://www.youtube.com/watch?v=QGEnhs68iEY&t=5s

Προηγούμενο
Επόμενο


Page generated: 01/03/2024 03:12:43